OVER THE BITE CLUB

THE BITE CLUB

Sinds de zomer van 2018 mag The Bite Club zichzelf een trots lid van de Lange Hezelstraat noemen. Hier brengen wij in ons knusse restaurant allerlei wereldse smaken bij elkaar.

GreenEgg

Net als in de jungle wordt er bij The Bite Club op echt vuur gekookt, alleen wordt er hier in Nijmegen gebruik gemaakt van Green Eggs. Chefs van over de hele wereld laten zich uitdagen om de lekkerste gerechten te bereiden met een authentieke houtskoolbite.

Mensen die koken op Green Eggs noemen ze vaak foodies, ‘food freaks’, of culinaire hedonisten. Mensen die alles uit het leven halen wat er in zit, en van genieten hun missie maken. En aangezien wij onze zintuigen niet voor niets hebben, zetten we ze maar al te graag voor jullie voor meer dan 100% in.

Familierecepten

Ons doel is met behulp van de Green Egg om zoveel mogelijk mensen te inspireren en laten genieten van de pure en eerlijke smaken die de wereld ons biedt.

Met veel liefde laten we een heerlijk stukje vlees, vis of groente langzaam garen op onze EGG. Verbaas je over die onovertroffen, karakteristieke geur en smaak.

Onze recepten zijn door onze chefs van over de hele wereld verzameld, en speciaal voor jullie geselecteerd, bereid en met veel liefde geserveerd. Sommige van onze gerechten zijn zelfs gebaseerd op geheime familierecepten uit Zuid-Oost-Azië.

Genieten

Als je bij ons binnenloopt willen we je het gevoel geven dat je heel even niet thuis bent. De bloemen en planten laten je een klein ogenblik wanen in de bijzondere sferen van buitenaardse oorden. De smaken, verzameld van over de hele wereld, laten je praten over de reizen die je ooit gemaakt hebt. En de verschillende dranken die we met veel plezier voor je serveren zorgen ervoor dat je voorlopig nog niet uitgepraat bent. Vandaar dat onze openingstijden tot 23.00 uur zijn. Tot snel!